L'Espai Gironès donarà el tret de sortida a la temporada nadalenca aquest dijous, 19 de novembre, amb l'acte d'encesa de llums que decoraran les instal·lacions del centre comercial. L'esdeveniment se celebrarà a les sis de la tarda i anirà acompanyat d'un flashmob a càrrec del grup Fama Girona basat en cançons tradicionals catalanes.

En el flashmob, que tindrà una durada de vint minuts, hi participaran més d'un centenar d'alumnes: en concret, 80 estudiants d'ESO de diferents instituts de Girona i 30 de primària. Com que el centre comercial vol que l'acte sigui més espectacular que mai, ha previst que s'apaguin els llums de la galeria a l'inici de l'actuació. A més, el fet de comptar amb un nombre important de participants farà que l'esdeveniment es pugui estendre per tot el centre i que l'encesa de llums llueixi fins a l'últim racó de les instal·lacions.

Tercer any de col·laboració

Aquest és el tercer any que Fama Girona realitzarà un flashmob a l'Espai Gironès en motiu de l'acte d'encesa de llums de Nadal. L'any passat, aquest grup de joves ballarins van organitzar un espectacle basat en la coneguda pel·lícula de dibuixos animats Frozen (Disney).

Fama Girona és un projecte que té com a objectiu proveir d'una formació artística integral alumnes dels centres educatius de primària i secundària de la ciutat de Girona.