El grup municipal de la CUP-Crida per Girona s'ha afegit a les crítiques d'ERC-MES pel sistema d'elecció de la nova directora de Fira de Girona, l'exregidora de CiU Coralí Cunyat. Així, el partit independentista s'afegeix a la pregunta realitzada pel republicà Martí Terés, que va voler saber per què el govern ha optat per un mètode "discrecional" en lloc de seguir un procediment de lliure concurrència.

D'altra banda, la CUP també ha denunciat que s'està trobant amb dificultats a l'hora de fiscalitzar l'activitat i la gestió de la Fira, i ha criticat "l'opacitat" de l'organisme davant els intents del partit d'obtenir informació bàsica com ara l'organigrama. Segons afirmen, fa més d'un mes que van sol·licitar aquesta informació i de moment encara no l'han obtingut.

En aquest sentit, la CUP recorda que el consistori disposa del 25% de l'organisme, i que hi aporta més de 100.000 euros anuals. Per això, pensen que aquesta important participació "hauria de donar dret a qualsevol regidor o regidora de l'Ajuntament a disposar de tota la informació i documentació relativa a la Fira".