La nova edició de la Campanya de les Persones sense Llar se celebrarà enguany del 23 al 29 de novembre en diversos espais de la ciutat i portarà per lema «Perquè és possible. Cap persona sense llar». Impulsada pel centre d'Acolliment La Sopa i Traçant Camins, aquesta iniciativa consisteix a realitzar activitats durant tota la setmana enfocades a fer més visible aquest col·lectiu.

La conferència Les dues cares del bé que oferirà el dimarts 24 de novembre el professor i fundador de l'escola de Filosofia, Josep M. Carbó, donarà el tret de sortida a la setmana d'activitats. En aquesta conferència, que es realitzarà a dos quarts de set de la tarda a La Sopa, Carbó utilitzarà els personatges d'en Joan Pro i en Pere Contra per exposar diverses maneres d'afrontar alguns dilemes ètics. L'endemà, 25 de novembre, al Centre Cívic del Barri vell, Traçant Camins hi organitzarà una festa en la qual hi haurà música, es repartirà xocolata desfeta i s'hi realitzaran altres activitats festives.

La xerrada-col·loqui Ocupació i feina per a les persones sense llar centrarà els actes del dijous, 26. L'activitat anirà a càrrec del director de la Fundació Arrels de Barcelona, Ferran Busquets i de la responsable del programa de formació i inserció sociolaboral de Caritas Barcelona, Dessirée Garcia i es farà a l'Aula Magna de la Casa de Cultura de deu a dotze del matí. Aquest mateix dia, i després de la xerrada-col·loqui, es realitzarà una Flashmob davant l'edifici de la Generalitat on també es llegirà un manifest amb una sèrie de reivindicacions que seran entregades a la seu del Govern català a Girona.

L'activitat Anem a conèixer les persones tancarà la setmana de la campanya el dissabte 28 de novembre. Aquesta proposta es durà a terme de deu a dotze del matí a La Sopa. Com a cloenda, es realitzarà un pica-pica amenitzat amb música a la Plaça Lledoners.

Exposició especial

Durant tota la setmana es podrà visitar, a la sala d'actes del centre cívic Barri Vell, una exposició de mandales elaborades pels participants de la sala de jocs que tres dies a la setmana -dilluns, dimarts i dimecres- de quatre a sis de la tarda acull, en un espai cedit per La Sopa, a persones sense llar de Girona. Impulsat per Traçant Camins, en aquest espai, a més de dibuixar, s'hi pot jugar a dòmino, conversar amb voluntaris de la UdG o fer un cafè.