L'Associació de Dones del Coro de Sarrià de Ter exposaran tres vestits de núvia de paper en la 23a edició del Saló Tot Nuvis de Girona, que se celebrarà del 27 al 29 de novembre al Palau de Fires de Girona, segons va informar ahir Ràdio Sàrria.

Aquesta no és la primera vegada que les Dones del Coro mostren públicament les seves originals creacions. El mes de maig de 2014, van exposar un total de 25 vestits, al Centre de Visitants del Gironès, de Sarrià de Ter en la mostra «Flors i Territori. Vestits de Paper» que es va poder visitar fins al 31 d'agost d'aquell any. L'exposició, composta per 25 vestits inspirats en la temàtica Flors i Territori, suggeria llocs, recursos turístics i paisatges vinculats a la comarca del Gironès mitjançant les creacions de vestits i complements de paper, flors, papallones i un ventall de colors.

També es van poder veure quatre vestits confeccionats per aquesta associació de dones de Sàrria de Ter, a la 60a edició del?Girona, Temps de Flors. En aquell muntatge, ubicat a l'espai dels Banys Àrabs, la temàtica van ser de caràcter marítim amb el mar, els vaixells i els núvols elaborats, també, amb paper.