L'Ajuntament de Girona i Mémora han signat un conveni de col·laboració per tal que l'empresa doni suport a activitats socials, culturals i cíviques de la ciutat amb la finalitat de promoure'n l'accés universal. L'acord, a través del qual l'empresa funerària aportarà 30.000 euros al consistori, està destinat exclusivament a col·laborar en el finançament d'activitats de dinamització social i cultural adreçades a joves, persones de la tercera edat i col·lectius amb discapacitats.

L'alcalde, Carles Puigdemont, ha agraït la implicació de Mémora en diversos projectes de diferents àmbits que s'engeguen des del consistori «per suprimir les barreres d'accés a la cultura» i ha aplaudit «aquesta col·laboració entre el sector públic i el sector privat per portar a terme activitats a Girona, per la qual nosaltres apostem».

Puigdemont i el delegat a Catalunya de Mémora, Xavier Poch, van formalitzar ahir l'acord amb la signatura d'un conveni de col·laboració.

Concretament, el consistori ha explicat que destinarà l'aportació de Mémora a projectes i activitats, com l'Auditori Obert i el Teatre Obert o al servei d'atenció a la gent gran i a les persones dependents, que tenen com a principal objectiu contribuir a la lluita contra l'exclusió social i cultural i promoure l'educació i el benestar de les persones.