Les dades negatives dels firaires contrasten amb les xifres que ha facilitat l'Associació d'Hostaleria Girona i Radial.

Segons el seu president, Josep Carreras, els hotels de la ciutat van penjar el cartell de complet el dissabte del primer cap de setmana de fires i van tornar a arribar al 100% de la seva capacitat durant aquest divendres i dissabte passats de festa major.

Durant la resta de la setmana, les ocupacions es van situar entre el 60 i 70%. "Històricament les Fires de Sant Narcís de Girona atreuen molta gent i esperem que l'any vinent acabem de batre rècords perquè cauran molt bé", va assenyalar el president. La majoria dels visitants han passat una o dues nits a la ciutat i el 80% d'ells eren veïns d'alguna població d'arreu de Catalunya. Gairebé la majoria famílies de la demarcació de Barcelona. Segons Carreras, però, enguany també han notat la recuperació del turisme francès, sobretot de la zona del Rosselló.

Més del 50% dels clients havien reservat una habitació amb dues setmanes d'antelació tot i que d'altres es van decidir a l'últim moment. Alguns, fins i tot, van demanar allotjament a les dues o a les quatre de la matinada.