L'Ajuntament de Girona ha creat la targeta Bus 25, una reivindicació d'ERC-MES, que té com a objectiu promoure l'ús del transport públic entre els joves d'entre 18 i 25 anys. Segons va explicar el regidor de Mobilitat, Joan Alcalà, la podran utilizar els usuaris d'aquesta edat tant de les línies de TMG com Teisa, que fins ara pagaven la tarifa més cara.

Segons va explicar en el seu moment ERC-MES, l'objectiu és ampliar els avantatges de la targeta UdG als altres joves que no estudien a la universitat.

D'altra banda, a la Taula de Mobilitat d'ahir, Comissions Obreres va demanar que es faci una «targeta laboral» -com reivindiquen des de fa anys i va haver-hi queixes, entre altres qüestions, pel «desgavell horari» de la línia 6 i pel fet que els usuaris de Santa Eugènia, Vila-roja i Sant Ponç (serveis operats per Teisa) han de pagar el bus un cop se'ls ha acabat l'abonament mensual, mentre que els de les altres línies, operades per TMG, poden pujar-hi gratuïtament. Un representant de Teisa va assegurar que segueixen el criteri establert per l'Autoritat del Transport Metropolità.