L'Ajuntament de Girona ha guanyat el premi Aster Comunicació, atorgat per l'escola de negocis ESIC, per la campanya de comunicació Girona, Temps de Flors 2015. Els altres guardonats són Gas Natural Fenosa, Gomà-Camps i Tomàs Molina, i els premis s'entregaran el proper 17 de novembre al Teatre Nacional de Catalunya.

ESCI convoca anualment els Premis Aster per reconèixer els mèrits de professionals i empreses. Els guardons s'atorguen en quatre categories: trajectòria empresarial de grans empreses, trajectòria empresarial de Pimes, comunicació professional i comunicació en empreses. El jurat està constituït per professionals de renom de l'àmbit acadèmic i empresarial.

Enguany, en la 33a edició dels premis -la 8a que es concedeix a Catalunya-, l'Ajuntament de Girona ha estat reconegut amb el premi Comunicació Empreses amb motiu de la campanya de Temps de Flors d'aquest 2015.

L'alcalde, Carles Puigdemont, ha mostrat la seva satisfacció per aquest premi que, segons indica, «constata l'esforç, el nivell de professionalització i el salt qualitatiu que ha viscut Temps de Flors en els últims anys». En aquest sentit, ?Puigdemont afegeix que «aquest és el reconeixement a una ciutat i a la seva gent, ja que Temps de Flors és un dels principals èxits col·lectius que tenim com a gironins».

L'acte d'entrega dels premis es farà el dimarts 17 de novembre a les set de la tarda, coincidint amb l'acte de graduació de grau i postgrau de l'escola de negocis ESIC. La cerimònia estarà presidida pel rector de la Universitat Rovira i Virgili, i comptarà amb l'assistència d'un miler de convidats.