La Fira de Mostres de Girona va tancar ahir la seva 54a edició després de cinc dies d'intensa activitat i havent rebut uns 90.000 visitants, una xifra similar a la de l'any anterior tot i haver-hi un dia festiu menys. Pel que fa a procedències, el 56% dels visitants van ser de la comarca del Gironès, seguits pels de la Selva (12%) i els del Baix Empordà (9%).

La mostra d'enguany va reunir 383 expositors de diferents sectors, que es van distribuir per tota la fira, que enguany disposava d'un 22% de superfície coberta d'exposició.

Amb els anys, la Fira de Mostres s'ha consolidat com un referent en la promoció econòmica de la demarcació. El seu èxit l'avalen els expositors que en formen part, el 82% dels quals assegura que té l'interès de tornar l'any vinent, segons Fira de Girona. "És una dada molt significativa, ja que demostra la seva satisfacció amb l'oportunitat de negoci que els brinda el certamen per fer nous contactes i per promocionar els seus productes", considera Joaquim Maria Caula, vicepresident de la Cambra de Comerç de Girona i representant de Fira Girona.