Un home jove ha resultat ferit aquest dissabte a la tarda, pels volts de les sis, en accidentar-se amb la seva moto de gran cilindrada mentre circulava per la carretera Barcelona de Girona. La víctima, que ha estat traslladada en ambulància fins a l'Hospital Josep Trueta de Girona, ha xocat contra un vehicle en aquesta avinguda cèntrica de la capital gironina. L'accident ha causat retenció en aquest punt, un dels vials principals de la ciutat que aquest dissabte a la tarda ha registrat un gran volum de vehicles arran de la celebració de l'últim cap de setmana de Fires de Sant Narcís. Diversos veïns que passaven per la zona l'han auxiliat i han alertat els serveis d'emergències.

Fins al lloc s'han apropat multitud de curiosos que han seguit els treballs dels equips d'emergències. En concret, en aquesta incidència hi han treballat dues dotacions dels Bombers de la Generalitat, diversos efectius de la Policia Municipal de Girona i dues ambulàncies del SEM.

Els fets han succeït pels volts de les sis de la tarda i l'impacte de la motocicleta contra un cotxe s'ha pogut escoltar des de diversos punts d'aquesta carretera. La víctima, un home jove, ha resultat ferit i ha quedat estès a terra, al bell mig de la carretera Barcelona, fins que han arribat els serveis mèdics. Diversos veïns que passaven per la zona l'han auxiliat, han alertat a emergències i han intentat ajudar-lo i fer-li companyia fins que ha arribat l'ambulància.