Per segon any consecutiu, la màgia de Fires arribarà aquesta nit a la Gran Via Jaume I. Mentre que l'any passat es va poder gaudir de l'espectacle La bella i les bèsties, de l'empresa alacantina Carros de Foc, en aquesta ocasió es podrà veure l'espectacle Kremah, de la companyia Sarruga.

L'espectacle, de gran format, començarà a dos quarts de deu de la nit a la plaça Pompeu Fabra. Des d'allà es dirigirà cap a la Gran Via de Jaume I, el carrer Eiximenis i es preveu que cap a les onze de la nit arribi a la plaça de la Constitució.

A l'inici de l'espectacle, els espectadors es trobaran Kremah, un drac petit, i Atal, un dels dracs grans. Les dues bèsties seran despertades amb música i començaran el seu camí per la ciutat.

En un punt determinat del recorregut, els dos dracs es trobaran amb el cavaller negre cavalcant un cavall mecànic i els seus dos sequaços, que portaran dues gàbies gegants per capturar els dracs. Malgrat que aquests s'hi resistiran una mica, les dues bèsties seran capturades i portades fins a la plaça de la Constitució.

Allà, enmig d'una cerimònia per «domesticar» els dracs, apareixerà Argon, un altre dels grans dracs que, després d'un forceig, aconseguirà alliberar els dos protagonistes dels seus captors.

L'espectacle, dirigit a petits i grans, obligarà a tallar la circulació per Jaume I al llarg d'una hora i mitja, aproximadament. L'any passat, aquest fet no va comportar problemes.