La regidora de Ciutadans a Girona Míriam Pujola ha denunciat un «ús il·lícit del compte oficial de Twitter» de l'alcalde, Carles Puigdemont. Segons Pujola, «un alcalde governa per a tothom, i no només per una part dels ciutadans». Per això, creu que «no té justificació» la felicitació que ha fet córrer a través del compte d'alcaldia als diputats independentistes després de la constitució del nou Parlament. Segons Pujola, aquesta felicitació «separa conciutadans segons les seves opinions i, en lloc de teixir ponts en moments de tanta tensió, encara tiba més la corda».

Segons la regidora, Puigdemont «juga a ser una versió trista de la Santíssima trinitat, ja que aprofita per parlar amb una triple funció: com a alcalde de Girona, com a president de l'Associació de Municipis per la Independència i com a diputat al Parlament, tot plegat amb més pena que glòria».

Utilitzar el compte personal

Així doncs, la representant de Ciutadans demana al batlle que utilitzi el seu compte personal, i no «el de la màxima institució de Girona», per fer «determinats posicionaments o comentaris».