El Centre de Distribució d'Aliments (CDA) de Salt ha canviat de local per tal d'oferir un millor servei a les famílies amb risc d'exclusió social. La inauguració del nou establiment, situat al carrer Pere Coll i Guitó, es va celebrar ahir a la tarda amb la presència de diverses autoritats i l'organització de visites guiades per presentar el nou equipament als veïns.

El CDA de Salt es va obrir l'any 2010 en un local del carrer Esteve Vila. El seu objectiu era cobrir les necessàries alimentàries de les famílies amb pocs recursos econòmics. Durant cinc anys ha complert amb aquesta finalitat, però el local patia deficiències estructurals i tenia problemes d'accessibilitat. Per això, s'ha traslladat al nou establiment, que és propietat del Consorci de Benestar Social Gironès-Salt.

El nou local té 463 metres quadrats i el seu funcionament és fruit d'un conveni de col·laboració entre Càritas i les diferents administracions locals. L'any passat, el CDA saltenc va atendre 1.376 famílies, la qual cosa vol dir 5.164 persones beneficiàries.