Sergi Nuell va guanyar ahir per tercer any consecutiu l'esprint a les escales de la Catedral de Girona, amb un temps de 8,94 segons. En la categoria femenina, la vencedora va ser Paula Llistosella, que va fer un temps d'11,97 segons. L'acte, organitzat per Klassmark, va atraure un centenar de participants.

La gran afluència de públic que es va acostar a les escales de la Catedral per animar els corredors i veure com pujaven, veloços, pels esglaons demostra que aquesta prova, organitzada per Klassmark, s'està convertint en tot un referent de la programació esportiva de Fires.

Per a aquells que no hagin sortit aquesta nit i que vulguin fer una mica d'esport aquest matí, hi ha l'opció de participar a la tercera cursa d'orientació Fires de Girona que organitzen els Aligots amb la col·laboració del GEiEG. En aquesta ocasió, la sortida es farà des del complex esportiu que el GEiEG té a Palau-sacosta. Pels que són encara més matiners, el GEiEG organitza a les sis del matí el 59è concurs de pesca de riu Fires i Festes de Sant Narcís al Golf Girona. A més, el wala organiza un open de tennis i pàdel a la zona esportiva de la Devesa i un concurs de tennis taula amb la col·laboració de la Federació Catalana. Per tant, avui no hi ha excusa per quedar-se al sofà.