El president del grup municipal de Ciutadans (C's) a l'Ajuntament de Girona, Jean Castel, va sol·licitar ahir que durant les Fires de Sant Narcís el consistori "incrementi la vigilància i les mesures de seguretat" perquè, segons va assegurar, "coincidint amb aquestes dates cada any hi ha robatoris que provoquen sensació d'inseguretat".

Jean Castel va afegir que "no pot ser que grups de brètols o bandes organitzades facin agafar por als adolescents que surten per primera vegada".

"Tots sabem quins són els horaris on hi pot haver més conflictivitat" va dir el líder de C's, qui va demanar "els dispositius de control necessaris que garanteixin i donin seguretat a tots els gironins i gironines que participaran durant aquests dies de les festes". Jean Castel també va aprofitar l'ocasió per demanar als gironins "civisme i participació" i va fer una crida als veïns tant de Girona com els de les poblacions de les rodalies perquè gaudeixin de la festa, que va qualificar de "la Festa Major de tardor de Catalunya". Finalment Castel va desitjar "unes bones festes de Sant Narcís a tots els veïns de Girona".