Portaven bosses de plàstic folrades amb paper de plata per saltar-se els detectors de les caixes de pagament i gairebé aconsegueixen el seu objectiu: robar aparells de noves tecnologies d'un centre comercial del Mas Gri de Girona. El vigilant de seguretat del local, però, va enxampar-les in fraganti després de veure unes pràctiques sospitoses de tres dones que estaven al centre i que de forma coordinada agafaven objectes tapant-se entre elles per furtar. Una d'elles agafava un objecte i li passava a l'altra mentre l'amagava dins una bossa de plàstic. El vigilant va parar-ne una d'elles quan ja havia passat la línia de caixa.

Ràpidament va alertar la Policia Municipal de Girona i dos agents es van adreçar al centre comercial, on el cap de seguretat de l'establiment els va explicar els fets. Tot seguit, els policies les van identificar i van constatar que dues d'elles tenien passaport i una anava indocumentada. També van trobar, dins d'una bossa folrada amb paper d'alumini que havien passat per la línia de caixa sense pagar, un telèfon mòbil valorat en 700 euros.

Les dones portaven més bosses amb folre metàl·lic preparades per robar però en veure's sorpreses havien tornat a deixar els objectes al seu lloc. Després de gestions policials, van comprovar que una d'elles, Dora Graciela, tenia una ordre de requeriment del Jutjat Penal de Màlaga. Van detenir les tres dones com a presumptes autores d'un delicte de furt.