La programació de tardor de l'Estació Espai Jove de Girona aposta per activitats especialment dirigides a joves que compten amb un alt nivell de formació. Per això, s'oferiran tallers per aprofundir en el potencial professional i s'ensenyaran tècniques per revelar-lo a les empreses quan els joves es trobin immersos en un procés de selecció. També es farà un curs d'autoconeixement per ajudar els joves a identificar les seves potencialitats i aspectes a millorar, per tal de reconèixer el valor tant personal com professional que tothom té.

D'altra banda, es portaran a terme activitats relacionades amb l'entorn digital, com ara social media, experts en SEO, community manager i alternatives com bloguers o youtubers.

Un altre punt rellevant de la programació de tardor seran els idiomes, tant necessaris a l'hora de viatjar, treballar o estudiar per arreu del món. «Les activitats dinàmiques en anglès que es proposen en aquesta nova programació pretenen naturalitzar aquest idioma, fer-lo nostre i incorporar-lo a la diversitat de llenguatges», explica el regidor de Joventut de Girona, Cristóbal Sánchez.

Finalment, en aquest darrer trimestre de l'any hi haurà un nou cicle de tallers de mobilitat internacional, «El Rodamón», on els joves podran rebre informació i assessorament per viure noves experiències a l'estranger.