Salt es posarà de moda aquest dissabte. La Federació de Comerciants, amb el suport de l'Ajuntament, omplirà el passeig Ciutat de Girona durant tot el dia de desfilades de moda, una zona chill out i un espai lúdic amb jocs per als més petits i una mostra dels Mossos d'Esquadra.

En aquesta segona edició, Salt està de moda fa un salt important. Mentre que l'any passat es va fer mitja jornada de desfilades de moda, enguany s'ha apostat per un programa molt més ambiciós que inclou també tallers d'estilisme i assessorament d'imatge (amb una personal shopper que mostrarà com es fa un canvi d'imatge en directe) i espectacles entre desfilada i desfilada. A més, també hi haurà una desfilada de productes naturals, en què els models exhibiran "peces" confeccionades amb aliments (des de collarets de botifarra fins a armilles de pastanaga, per posar dos exemples).

A partir de les deu del matí, a l'espai chill out, sis establiments del municipi oferiran les seves especialitats en menjar i beguda, tot acompanyats de música ambiental amb discjòquei. Finalment, també hi haurà un espai lúdic amb jocs de taula i educatius i una exhibició de les diferents unitats dels Mossos.