Ensurt el que van viure els veïns de l'avinguda Jaume I de Girona quan van saber que els confinaven per una fuita de gas que s'ha produït a causa d'unes obres que s'estaven fent a sota de les voltes que hi ha a l'alçada del número 63 d'aquesta cèntrica via de la ciutat.

Malgrat els moments de nervis, finalment, la fuita en ser exterior no va provocar cap tipus de problemes als immobles ni tampoc cap tipus de dany. Els treballadors de la companyia de gas juntament amb els Bombers mobilitzats van aturar la fuita. Al cap de tres hores, la companyia Gas Natural va informar que la canonada de baixa pressió ja estava reparada.

La fuita es va produir al voltant de quarts de dues de la tarda i fins a un quart de quatre, els Bombers s'hi van desplaçar ràpidament amb cinc dotacions i van estar treballant en el control de la fuita de gas que es va produir a l'avinguda Jaume I de Girona, a tocar de la seu de la Generalitat i el mercat municipal.

Tant els Bombers com els treballadors de la companyia del gas van aconseguir tapar la canonada avariada i aturar la fuita. Segons fonts del cos d'emergències, es tractava d'una fuita a les canonades exteriors de l'edifici causada per unes obres que s'estan realitzant sota les voltes de l'avinguda Jaume I.

A quarts de cinc de la tarda la companyia de gas ja havia reparat la canonada. Al lloc dels fets també s'hi van desplaçar el SEM i la Policia Municipal de Girona.