L'Aula Gastronòmica del Mercat del Lleó va presentar ahir la programació de la temporada de tardor-hivern, que consistirà en un cicle de demostracions de cuina a càrrec de xefs gironins reconeguts amb estrelles Michelin i a la Guia Repsol. A l'acte de presentació es va fer una masterclass sobre la gamba vermella a càrrec del xef banyolí Pere Arpa (restaurant Ca l'Arpa, a Banyoles) i també hi va haver una trobada de bloguers gastronòmics.

Per l'Aula Gastronòmica passaran properament Quim Casellas, dels restaurants Casamar i la Malcontenta (23 d'octubre), Víctor Trochi, de Les Magnòlies (30 d'octubre), David Heras, del restaurant Delicius, (9 de novembre), Albert Sastrenger, del Bo.Tic de Corçà (23 de novembre) i Fina Puigdevall, de Les Cols d'Olot (16 de novembre).

A més, també s'organitzaran cursos de cuina fàcil a càrrec de Pilar Criado, autora del blog de cuina Les receptes que m'agraden. D'aquesta manera, els dissabtes 3 i 17 d'octubre parlarà de la cuina de l'arròs, els divendres 6, 13, 20 i 17 de novembre oferirà receptes de Nadal i els dies 11 i 18 de desembre farà la xerrada Cuina fàcil per lluir-te amb convidats. La durada de les sessions serà de dues hores, aproximadament, cadascuna.