L'olfacte d'una gossa de la unitat canina ha permès atrapar un home que portava 139 bossetes d'haixix al damunt. Dilluns passat, un agent de la Policia Municipal de Girona, acompanyat de la gossa pastor alemany Xica, estava fent un control preventiu a l'estació d'autobusos i trens de la ciutat. De sobte, en una de les andanes, després de creuar-se amb un home, l'animal va començar a fer signes que havia detectat presència de droga. En un principi, el sospitós, de 37 anys, va negar portar estupefaents. Però quan els agents l'anaven a escorcollar, ell mateix va dir-los que duia haixix en una de les motxilles de l'equipatge. En total, la policia li va trobar 139 bossetes d'aquesta droga, de diferents mides.

La detenció va tenir lloc aquest dilluns pels voltants de la una de la tarda. L'agent de la unitat canina i la Xica estaven fent un control preventiu per l'estació de trens i autobusos.

De sobte, mentre caminaven per una andana, la gossa va començar a fer signes que havia detectat presència de drogues. Just abans, el policia i l'animal s'havien creuat amb un home que portava diferents motxilles.

L'agent va demanar reforços i un altre policia de suport va anar fins a l'estació. Allà, els policies van demanar al sospitós si portava drogues en algun lloc de l'equipatge. L'home, M. Dambrosio, de 37 anys i sense domicili conegut, en un primer moment va negar dur cap mena d'estupefaent al damunt.

Quan els agents l'anaven a escorcollar, tanmateix, ell mateix els va ensenyar on havia amagat l'haixix. En una motxilla petita, hi portava fins a 139 bossetes d'aquesta droga, de diferents mides i materials. L'home, que no tenia antecedents, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.