Els veïns del carrer Eiximenis s'oposen frontalment a l'obertura d'una nova discoteca al número 14. Segons denuncien, l'obertura del nou local els comportarà problemes de soroll i incivisme. A més, diuen que és una obertura il·legal, ja que fa dos anys i mig es va clausurar una discoteca en aquest mateix local i en aquest període ha caducat la llicència. Tot i això, els responsables de la nova discoteca tenen tots els permisos i per tant tenen previst obrir demà a la nit. Abans, però, aquest vespre l'Ajuntament anirà a mesurar els sorolls, per veure si incompleixen o no la normativa.

La nova discoteca s'ubicarà al local on anteriorment hi havia el Climaxss i, abans, l'Scarlett. Els veïns recorden que ja fa més de dos anys i mig que va tancar l'anterior discoteca, i per tant asseguren que ja ha caducat la llicència. Per això, estan disposats a portar l'Ajuntament als jutjats.

Davant la polèmica, tècnics municipals aniran avui al local per tal de mesurar els sorolls. En cas que es detecti que incompleixen la normativa, se'ls impedirà obrir divendres. Si no, el local es podrà inaugurar amb normalitat, ja que té tots els permisos.