El Centre Comercial Espai Gironès promou el sorteig d'un cap de setmana a París per a dues persones, amb el vol i l'estada pagada. Les inscripcions per apuntar-s'hi ja s'han obert i es tancaran el mateix dia del viatge: el dissabte 24 d'octubre a les 8.45 del matí. El requisit per participar-hi és anar a l'Espai Gironès el mateix 24 d'octubre a dos quarts de nou del matí amb les maletes preparades i haver-se registrat prèviament al punt d'informació, on es donarà un adhesiu acreditatiu. El guanyador i el seu acompanyant seran traslladats des de l'Espai Gironès a l'aeroport de Girona, des d'on volaran cap a París.

El sorteig del viatge a París s'emmarca dins la campanya "Deu anys, deu moments" que l'Espai Gironès impulsa aquest 2015 en motiu del seu desè aniversari i que busca compartir la celebració amb els seus clients a través de deu esdeveniments que s'estan portant a terme al llarg de l'any. Fins ara, el centre comercial ja ha regalat un cap de setmana d'esquí a Vallter 2000, una festa d'aniversari per a un nen de deu anys, un cap de setmana a Port Aventura per a una família als guanyadors d'una gimcana de pares i fills i un salt en paracaigudes a Skydive Empuriabrava.

D'altra banda, s'ha celebrat un concurs de parelles amb un premi d'un cap de setmana al Balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm; es van poder provar dos simulars de conducció i es va fer un concurs d'una experiència de conducció al circuït de Montmeló i una exposició d'un Ferrari, a banda de regalar una primera experiència en cinema 3D per a persones de la tercera edat de les residències les Vetes i Nova Llar de Salt. A més, al maig es va fer una gran festa "de pel·lícula" com a acte central d'aquest desè aniversari.