L'Ajuntament de Girona començarà demà els treballs d'asfaltatge d'una desena de carrers de la ciutat. El primer carrer que s'arranjarà, aquest mateix cap de setmana, serà un tram de l'avinguda de Sant Narcís, entre els carrers Mare de Déu de Montserrat i Martí Sureda, mentre que la resta de treballs s'aniran fent al llarg de tot el mes d'octubre. En total, el consistori ha adjudicat aquesta nova fase del pla d'asfalts per 300.055,24 euros (IVA inclòs).

L'asfaltatge d'aquests carrers es farà al llarg del mes d'octubre, tot i que cadascun estarà afectat només durant un màxim de dos dies. La millora consistirà en renovar la capa de rodament de l'aglomerat i repintar les marques viàries. Després de la millora de l'avinguda de Sant Narcís aquest cap de setmana, es reasfaltarà també el carrer del Mas Carreras (5 i 6 d'octubre), el carrer del Mas Jardí (7 i 8 d'octubre), la pujada del Primer de Maig (15 d'octubre), el carrer Campcardós i el de la Mare de Déu de la Salut (16 d'octubre), carrer Onyar (19 d'octubre), carrer Josep Maria Prat (20 d'octubre) i carrer Peius Pascual (21 d'octubre). Mentre s'estiguin portant a terme les obres en cadascun d'aquests carrers, es restringirà la circulació, l'aparcament i, en alguns casos, l'accés als guals. També s'hauran de modificar els serveis d'algunes línies d'autobús. En cas que plogui, aquestes dates es podrien veure modificades.

El regidor de Mobilitat, Joan Alcalà, ha explicat que es tracta d'actuacions que tenen com a objectiu millorar la seguretat viària, i que s'han planificat "per tal de minimitzar les afectacions viàries per a la circulació de vehicles". De tota manera, ha agraït un cop més la "comprensió i la paciència" dels veïns afectats i els ha emplaçat a dirigir-se a l'Ajuntamnet en cas que tinguin dubtes o suggeriments.