La Policia Municipal de Girona va detenir un noi de 26 anys i veí de la ciutat, Kelvin Antonio R.R., com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 28 de setembre passat pels volts de la una del migdia quan una patrullava va observar un jove ciclista que no respectava la fase vermella del semàfor d'una cruïlla.

Per aquest motiu, els policies el van aturar, moment en què van notar una forta olor de marihuana que va aixecar les sospites de la policia. El jove es va posar nerviós i els agents van demanar que els ensenyés la bossa que duia penjada com una bandolera. A l'interior duia diversos embolcalls de plàstic amb una substància vegetal d'on procedia la forta olor. Així mateix li van trobar 90 euros en bitllets fraccionats, més bosses petites ocultes dins d'una butxaca i dins la roba interior i dos telèfons mòbils.

En total se li van comissar 10 bossetes de plàstic amb marihuana, d'un pes total de 15 grams. Per tot això, la policia va detenir el jove de 26 anys, de qui consten altres antecedents penals.