Més d'un centenar de botigues es van instal·lar al llarg del dia d'ahir al centre de Girona per celebrar una nova edició de Compra&Somia, la botiga al carrer més gran de les que s'organitzen a la ciutat. A més, al llarg del dia es van anar celebrant activitats lúdiques per als més petits als diferents carrers implicats. Malgrat que en alguns moments va ploure, milers de persones van assistir a l'esdeveniment.

Els comerciants de la zona centre i l'Eixample de Girona van celebrar ahir Compra&Somia, la gran botiga al carrer de la ciutat. L'exposició comercial va aplegar més de cent botigues distribuïdes pels carrers Migdia, Creu, Pare Claret, plaça Catalunya, plaça del Vi, Argenteria, Rambla, Santa Clara, Hortes, carrer Nou i avinguda Sant Francesc.

Girona Centre Eix Comercial, entitat organitzadora de l'esdeveniment, va complementar l'oferta comercial amb sortejos i activitats dirigides a la mainada. Per aquest motiu es va instal·lar, per exemple, un espai de videojocs al carrer Migdia i es van fer tallers infantils sobre cultura sardanística a la Rambla.

També va haver-hi ludoteques amb diferents activitats als carrers Santa Clara i Pare Claret, mentre que l'espai Ludus Mundi va oferir jocs educatius amb l'objectiu d'acostar els nens a la gent gran. D'aquesta manera, grans i petits van poder gaudir d'un dia de compres i diversió.