Veïns d'un edifici del carrer Mare de Déu del Remei de Girona porten setmanes queixant-se a l'Ajuntament de les molèsties que els causa un gos per culpa de la desatenció dels seu propietari, que viu just al seu costat. Asseguren que des de l'àrea de Sostenibilitat no se'ls fa cas perquè consideren que l'animal està «ben atès» i han acabat anant a parlar amb el Defensor de la Ciutadania perquè se senten menystinguts per l'administració municipal.

Els afectats exposen que l'amo no neteja les defecacions ni els orins de l'animal de manera regular i que queden durant dies a la terrassa. Durant la calor de l'estiu, això ha provocat fortes pudors que els impedien sopar a la seva terrassa, col·lindant a la del gos. A més a més, l'animal sol cridar a totes hores per diferents motius. Per tot plegat, indiquen que han hagut de canviar l'habitació on dormen i que «no poden fer vida normal». En ocasions, sobretot el cap de setmana, han d'anar a fer un volt per descansar perquè residents del pis del gos posen la música molt alta. Indiquen també que si intenten parlar amb el veí «es posa a cridar i contesta malament».

Finalment, exposen que han hagut de trucar a la Policia Municipal de Girona moltes vegades per tal que aixequessin acta de les molèsties provocades per la desatenció del gos. Alguns cops, quan arriben els agents, l'animal ja s'ha calmat.