Matí i migdia complicats, ahir, per anar des de Fontajau cap al barri de Sant Narcís de Girona. Anar de la zona oest fins al sud de la ciutat va ser difícil sobretot entre les onze del matí i fins a la una del migdia per als vehicles que varen agafar el pont de Fontajau o l'avinguda Josep Tarradellas.

Es trobaven retencions i és que a l'altutra del col·legi dels Maristes, qui volia anar cap al sud de Girona passant per Can Gibert o bé girar a Sant Narcís no es podia fer. Als vehicles se'ls desviava per la carretera Santa Eugènia i obligatòriament havien d'agafar el sentit cap a Salt i, a més, els dos carrils es convertien en un, cosa que encara complicava més la mobilitat, segons alguns afectats.

El motiu: unes obres que s'estaven realitzant al marge dret -direcció Can Gibert- del carrer Güell. Segons va informar divendres al Policia Municipal en el seu Facebook, s'hi havien de fer unes ?obres de reposició de l'aglomerat d'una canalització. Això és el que va succeir i per tant, des de les set del matí fins a les quatre de la tarda va està tallada l'avinguda de Josep Tarradellas al seu pas per les rotondes de Santa Eugènia i del passeig d'Olot en sentit sud. També va haver-hi afectacions en altres carrers de la ciutat a causa d'aquestes obres.