L'Organització Nacional de Cecs (ONCE) ha repartit 4.884,46 euros a Girona en el sorteig de la 7/39 del dijous. Faustino Delgado, venedor de l'ONCE amb el punt de venda al quiosc del carrer Alfred Nobel del barri de Germans Sàbat va vendre la butlleta amb sis encerts de la combinació guanyadora. L'agència de l'ONCE a Girona presta serveis a 351 afilitats i compta amb 151 agents venedors dels productes de l'organizació.

El 7/39 de la loteria de l'ONCE, consisteix en un joc on cal triar set dels 39 números de cada bloc d'apostes. Aquests set números conformaran una aposta senzilla. A més, cada butlleta portarà assignat automàticament un número de reintegrament entre el zero i el nou. El pot garantit és d'un milió.

Enguany, l'ONCE ja ha repartit més de 50 milions d'euros en diferents premis a Catalunya. Entre ells, quasi cinc milions d'euros en el sorteig de Nadal celebrat l'1 de gener, dos «cuponazos» premiats amb nou milions d'euros (a Sitges i a Granollers), 7.643.519 euros amb l'«Eurojackpot» el divendres 15 de maig a l'Hospitalet de Llobregat.

Els cupons de l'ONCE es comercialitxen pels 20.000 agents venedors de l'ONCE. A més, es poden adquirir des de la pàgina web oficial de joc de l'ONCE. A Catalunya són més de 10.000 els seus afiliats i el col·lectiu i la fundació supera les 15.000 persones. A Catalunya, la venda del cupó dóna feina a gairebé 3.000 persones.