Arribar del pont de la Diada i trobar-se amb la caixa forta per terra a les escales de les oficines del Registre Mercantil de la ciutat, situades al barri de Girona 2. Això és el que els va passar als treballadors d'aquest servei públic ahir al voltant de les vuit del matí. Van veure com allà on tenien guardats diners i documentació estava rebentat i per terra. En total, uns lladres se'n van emportar uns 5.000 euros en efectiu i documents que hi havia. També van robar de les instal·lacions un ordinador portàtil i un equipament de reproducció de música.

Els Mossos d'Esquadra es troben investigant el cas i sospiten que els individus que van assaltar les oficines del Registre Mercantil van entrar-hi a través d'un garatge comunitari que hi ha al soterrani de l'edifici del carrer Riu Freser on hi ha l'equipament i altres naus.

Ahir el matí s'hi van desplaçar amb diverses patrulles i la policia científica va estar mirant de trobar empremtes i pistes que els puguin conduir cap als lladres. I ahir al migdia hi havia treballadors d'una empresa externa reparant la porta del garatge per on se sospita que van entrar els lladres.

Els treballadors del Registre Mercantil de Girona que es troba al número 76 del carrer Riu Freser del barri de Girona 2 van alertar dels fets al voltant d'un quart de nou del matí als Mossos d'Esquadra. L'alarma del centre no va sonar i per tant, no se sap quan es va produir el robatori ja que des de divendres no hi havia hagut ningú treballant en aquest local. Es van trobar la caixa forta a l'aparcament i diverses destrosses a les oficines fruit del traginar la caixa.

Per al moment no hi ha detencions i els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Girona es troben investigant per poder enxampar els qui van fer aquest robatori.