Aquest dilluns, 14 de setembre, s'obriran les inscripcions per a les activitats per a joves programades per l'Ajuntament de Girona aquesta tardor. D'octubre a desembre del 2015, tindran lloc un total de 60 propostes sumant cursos, tallers, xerrades informatives, concursos, torneigs, concerts i mostres artístiques, entre d'altres.

A L'Estació Espai Jove es continuarà amb El rodamón, un cicle de tallers de mobilitat internacional. Hi haurà, a més, assessorament per als que volen iniciar el seu propi projecte empresarial i activitats dirigides a ajudar als joves que vulguin iniciar un procés de cerca de feina. En l'àmbit de formació també s'oferiran grups de conversa d'anglès i català.

Hi haurà també la 21a edició del Mostrar't, amb diferents artistes emergents de la ciutat i el Parada 360, un concert amb els grups Guillem Roma i Damià Arròs i la Banda a Part, que es farà en el marc de les Fires de Girona.

Els Químics Espai Jove organitzarà novament una extensa oferta formativa de cursos i tallers. Hi ha projectes com la Ràdio Atòmica, els grups de conversa en anglès, o de ball, que es troben totes les setmanes a l'equipament juvenil.