Un treball amb el mític videojoc dels «marcianitos» serà el cartell de les Fires i Festes de Sant Narcís d'aquest any. En el cartell s'hi pot veure el mateix Sant Narcís, amb una barba hipster, guiant mosques amb el bàcul de bisbe, recreant la nau que disparava als marcianets del joc. L'obra escollida ha estat la vencedora d'un concurs en què hi havia catorze aspirants i és una creació dels gironins Joan Codina i Gemma Moreno, advocat i dibuixant de còmics i dissenyadora gràfica i directora d'art, respectivament.

Joan Codina va explicar que amb l'obra volien demostrar que les Fires són «un esdeveniment amb més força que qualsevol joc d'ordinador, que són els reis de l'oci». Va assenyalar també que el cartell agradarà «a la gent que als anys vuitanta que jugava a aquest joc i als seus fills que ara són els que juguen als videojocs».

Gemma Moreno va insistir en què el cartell és tant per als nens com per als adults: «Volíem fer una gràfica que arribés tant als nens com a adults. Que fos simpàtica per las més pettis i que als pares els hi portés records».

«Aquell videojoc va significar el debut als jocs digitals de tota una generació i aquest cartell servirà de fil conductor entre generacions, que evocarà records a molta gent, a la qual fa uns anys que apel·lem i els tornem a demanar que gaudeixin de les Fires», va subratllar l'alcalde, Carles Puigdemont. El batlle va indicar que les catorze obres presentades eren de gran nivell artístic i que cada any es fa més difícil la tria per al jurat. Tots els treballs es podran veure en una exposició virtual a la web municipal. Respecte al vencedor va exposar que el jurat de seguida va veure que l'obra era una clucada d'ull: «Són obertes a tothom, a totes les generacions», va dir. «Això vol dir que funciona bé», va destacar.

De cares a la creació del cartell, s'han tingut en compte diferents elements del joc, que en ser dels anys vuitanta tenia resolució era molt bàsica i es venien molt els píxels, un concepte que el cartell ha reproduït. A més, les banderes de color vermell que en el joc informaven de les diferents fases, en el cartell s'han substituït per una senyera i la bandera del Girona FC.