El centre comercial Espai Gironès de Salt regalarà entre els seus clients 6.000 entrades de cinema durant el mes de setembre, coincidint amb la tornada a l'escola. És el novè «moment» del desè aniversari del centre comercial. Per aconseguir-ne una caldrà fer una compra en algun dels establiments del centre per un import mínim de 10 euros; després s'haurà de portar el tiquet al Punt d'Informació on es rebrà la invitació que es podrà fer servir als cinemes Odeon Multicines del centre comercial, del 14 de setembre al 8 d'octubre d'aquest any,de dilluns a dijous, excepte els festius i vigílies de festius. La promoció serà vàlida fins a esgotar les sis mil entrades. El centre també obsequiarà amb una sessió de cinema 3D a un grup de persones de Girona majors de 65 anys.

Regal a majors de 65 anys

A més, es vol que aquest proper «moment» sigui molt emotiu i per això s'ha previst obsequiar durant el setembre amb una sessió de cinema 3D a un grup de persones de Girona majors de 65 anys.

No és la primera vegada que Espai Gironès fa una campanya d'aquest tipus. Al maig el centre comercial va regalar també milers d'entrades de cinema entre els seus clients per mitjà de tiquets de compra i d'un sorteig a través del Facebook on les persones que volien participar havien de respondre un seguit de preguntes relacionades amb el cinema.

La iniciativa, s'emmarca en la campanya «10 anys, 10 moments» que Espai Gironès impulsa amb motiu del desè aniversari; un programa que busca compartir la celebració a través de 10 esdeveniments que es duen a terme. L'obsequi de les sis mil entrades de cinema i de la sessió de cinema 3D és el novè moment.