La III edició de la botiga al carrer de tot l'eix comercial batejada com a «Compra i Somia» se celebrarà el 3 d'octubre. Amb aquesta fira al carrer dels comerços de la ciutat, la més gran de Girona, el sector dóna el tret de sortida a la campanya de tardor. L'edició 2015 comptarà amb la participació de més de cent comerços i es durà a terme als carrers Migdia, la Creu, Pare Claret, plaça Catalunya, plaça del Vi, Argenteria, Rambla, carrer Santa Clara, carrer Hortes, carrer Nou i Av. Sant Francesc.

L'associació de comerciants organitzadora de l'esdeveniment, Girona Centre Eix Comercial, complementarà l'oferta comercial amb activitats dirigides a la mainada i sortejos. També s'hi col·locaran zones de descans per fer més còmoda i atractiva la passejada i el dia de compres.

Girona Fashion Day

Per la seva banda, els comerços de moda associats a Girona Centre presentaran les propostes de la temporada en la nova edició de la desfilada Girona Fashion Day, que tindrà lloc a la plaça de la Independència el 10 d'octubre. La passarel·la de moda, oberta a tothom, arriba a la seva sisena edició plenament consolida. Començarà a les dos quarts de vuit de la tarda. L'agrupació de comerciants Girona Centre i l'escola de models Piùbella Models, organitzadors de la passarel·la, amenitzaran la zona amb activitats que es duran a terme al llarg de la tarda. I entre d'altres es tornaran a fer les sessions de pentinats i maquillatge de l'acadèmia Revlon, on les aportacions voluntàries del públic assistent aniran a benefici de la Fundació Oncolliga Girona. L'objectiu és promocionar el sector local de la moda i donar suport a nous creadors, que també tindran presència en aquesta nova edició de tardor-hivern.