noves imatges.Curiosos esperant la sortida d'extres o famosos.Figurants darrere la Catedral. En primer terme, l'actriu Faye Marsay, una nena abandonada a la sèrie i que apareix amb Arya Stark, ahir. La plaça dels Jurats, custodiada. La plaça amb estendards dels Lannister i dels Baratheon, on hi podria haver un judici o un combat. Un dels creadors de la sèrie, D. B. Weiss, ahir, saludant.

El segon dia de rodatge de Joc de trons va quedar aigualit per la pluja que va caure sobre Girona durant gran part del dia. L'expectació va baixar una mica respecte de la primera jornada, tant per la pluja com perquè ja no era el primer dia. De tota manera, es podien veure alguns curiosos enfilant-se per algunes tanques amb lones fosques o allargant el coll en diferents punts que seran escenari de la filmació i alguns fans esperant a la plaça dels Apòstols per si veien algun famós o alguns extres anant o tornant de darrere de la Catedral. És aquest punt on s'estan concentrant les gravacions, de moment. Com per un efecte crida.

D'allà, passant pel petit carrer del Bisbe Cartañà que dirigeix al Paseig Arqueològic i darrere la Catedral i que es distingeix per una volta de pedra que connecta la Catedral amb el Museu d'Art, d'on va sortir Maisie Williams, coneguda com Arya Stark, una de les gran estrelles de la sèrie. També Faye Marsay, una jove que a la cinquena temporada apareix amb Arya Stark interpretant The Waif (la nena abandonada) durant tres capítols. Els rumors ja apuntaven que possiblement tindria continuïtat a la sèrie. Juntament amb Arya Stark, ja se la va veure rodant, fa unes setmanes, a Belfast. És membre dels homes sense rostre i s'encarrega d'ensenyar Arya Stark a detectar qui li diu mentides.

El rodatge va continuar ahir als Jardins de la Francesa. Es podien veure figurants vestits de pagesos. Eren menys extres que el primer dia i van començar la jornada més aviat. Es tracta d'una zona de la ciutat de Braavos.

Durant aquests primers dos dies de rodatge s'ha pogut veure una doble d'Arya Stark saltant d'un balcó, com simulant una caiguda. També un grup de nens pujats en un arbre. Entre els tafaners també hi ha especuladors que asseguren saber aspectes crucials de la trama que esdevindran al nucli antic gironí. Apunten per exemple que els Banys Àrabs podrien formar part de la casa de Sam Tarly, situada molt a prop d'Antigua, al Regne del Domini governat per la casa Tyrell. De fet, hi ha extres convocats com a s0ldats d'aquesta nissaga.

Mentrestant, la plaça dels Jurats continua la transformació en un escenari teatral on què va guanyant colors als balcons i s'hi poden apreciar els balons de l'escut de la casa dels Lannister i de Baratheon. Podria ser el punt d'un judici o d'un combat.