El proppassat dimarts 8 de setembre van tenir lloc les eleccions a la presidència de la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, en el marc de l'Assemblea General, formada per les juntes directives de les onze associacions que formen la patronal.

La única candidatura presentada va ser la d'Antoni Escudero Martínez, qui va ser reelegit amb el 100% del vots a favor, encapçalant el quart mandat com a president de la patronal després de dotze anys de ser-ho.

Escudero, en el seu discurs de proclamació com a president, va mostrar la seva satisfacció pel suport que havia rebut de tots els membres de l'Assemblea General durant els darrers dotze anys i pel fet que tornessin a confiar amb ell durant quatre anys més.

També va exposar que una de les seves finalitats era que la Federació d'Hostaleria de les Comarques de Girona, anés guanyant pes davant de les administracions i la societat civil, en línia del darrer mandat. En aquest sentit, va dir que aquest pes que havia adoptat la patronal era gràcies a tots els membres que la formaven, a qui va encoratjar que seguissin treballant amb la mateixa constància i dedicació tal i com ho estaven fent.

Així mateix, va recordar que a l'últim mandat s'havia incorporat l'Associació de Turisme Rural Girona, la qual cosa ha estat beneficiós per la Federació perquè l'ha fet més forta i més representativa del sector turístic gironí. A més, va esmentar que des de l'any 2012 la patronal té una seu de propietat quan mai n'havia tingut.