La III edició de la botiga al carrer de tot l'eix comercial de Girona se celebrarà el proper 3 d'octubre. Amb el nom de «Compra i Somnia» aquesta fira al carrer dels comerços de la ciutat, la més gran de Girona, el sector dóna el tret de sortida a la campanya de tardor.

L'edició 2015 comptarà amb la participació de més de cent comerços i es durà a terme als carrers Migdia, la Creu, Pare Claret, plaça Catalunya, plaça del Vi, Argenteria, Rambla, carrer Santa Clara, carrer Hortes, carrer Nou i Av. Sant Francesc.

L'associació de comerciants organitzadora de l?esdeveniment, Girona Centre Eix Comercial, complementarà l'oferta comercial amb activitats dirigides a la mainada i sortejos. També s'hi col·locaran zones de descans per fer més còmoda i atractiva la passejada i el dia de compres.

D'altra banda, els comerços de moda associats a Girona Centre presentaran les propostes de la temporada en la nova edició de la desfilada Girona Fashion Day, que tindrà lloc a la plaça de la Independència el 10 d'octubre.