Les sessions de dinamització als Parcs Urbans de Salut de Salt es reprenen. En total es faran 7 sessions, repartides entre els tres parcs, que aniran a càrrec dels tècnics del Consell Esportiu del Gironès. Aquestes sessions es duran a terme tres cops al mes a cada parc amb l'objectiu de promoure l'activitat física moderada, i enfortir les capacitats individuals de les persones per incrementar el control sobre la seva salut.

Salt disposa de tres Parcs Urbans de Salut, ubicats a diferents punts, per garantir-ne el fàcil accés a tothom. Hi ha dos parcs de 12 aparells situats al c/Llevadores (davant del Parc Hospitalari Martí i Julià) i a la plaça dels Escriptors (costat del Cementiri Municipal) i un de 8 aparells al Jardí Filadores.

Els tres parcs de salut que es troben a Salt van ser cedits per Dipsalut a través del Programa de Parcs de Salut i Itineraris saludables i es van instal·lar al municipi l'any 2011.

El Consell Comarcal del Gironès serà l'encarregat de realitzar aquestes accions de dinamització, que s'inicien el proper 1 de setembre al Parc instal·lat al Jardí de les Filadores. La voluntat de l'Ajuntament és promoure l'ús dels equipaments saludables que hi ha al municipi i garantir la continuïtat de les sessions amb la incorporació del Consell Esportiu del Gironès com a dinamitzador d'aquests equipaments.