El GEiEG ha obert aquesta setmana, el període d'inscripcions per a la 53a edició de la Festa del Pedal que es portarà a terme el proper 4 d'octubre. El format no varia d'edicions anteriors; es poden fer presencials a qualsevol de les tres instal·lacions que disposa el Grup a la ciutat de Girona (Sant Ponç, Sant Narcís i Palau-sacosta) o per internet a www.geieg.cat.

Les Festa del Pedal del GEiEG arriba a la seva 53a edició, essent una de les trobades més socials i familiar que organitza el Grup Excursionista i Esportiu Gironí. En aquesta edició tornarà a guanyar importància, els participants adaptats, en una nova col·laboració amb l'entitat Àrea Adaptada que facilitarà la participació a totes les persones amb mobilitat reduïda.

El recorregut, apte per tots els públic, tindrà la seva sortida des de la plaça Catalunya de Girona, a les 9 del matí i arribarà fins a Sant Gregori, passant per les hortes de Santa Eugènia, les Deveses de Salt i Bescanó, on es girarà a la dreta per la passera per enllaçar en el camí que portarà a la zona esportiva de Sant Gregori on es durà a terme l'aturada per esmorzar. Després d'un temps prudencial de descans, els participants sortiran fins a Girona, per la Via Verda. El recorregut finalitzarà en el Complex del GEiEG de Palau-sacosta, on es realitzarà l'arrossada popular.

Els tiquets per a l'arrossada es podran adquirir a qualsevol de les tres instal·lacions grupistes. Tota la informació de la 53a Festa del Pedal, es pot veure a www.geieg.cat