Els Mossos d'Esquadra van detenir a Girona el passat dimecres, 19 d'agost, una dona de 26 anys i un menor d'edat per dos robatoris amb violència i intimidació en comerços de la ciutat. Als volts de les cinc de la tarda una patrulla va ser requerida per adreçar-se a una botiga del carrer Bisbe de Lorenzana on el vigilant de seguretat havia enxampat una dona sortint del comerç amb unes sabatilles de 26 euros amagades a la bossa de mà amb l'intenció de marxar sense pagar-les.

Quan ho va intentar impedir, la dona el va empentar fortament. A les vuit del vespre, els mossos van ser requerits en un centre comercial del carrer Barcelona on un menor d'edat va intentar fugir a la força després d'intentar furtar una càmera pneumàtica de bicicleta.

La detinguda, sense antecedents, va passar el 20 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs. En el cas del menor, serà citat properament per comparèixer davant la Fiscalia de Menors de Girona, segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra.