La Policia Municipal de Girona va detenir un jove de 25 anys, veí de Salt, per conduir una motocicleta sense haver obtingut mai el carnet i que portava onze paperines amb droga. Els fets van succeir dijous a la nit, quan una patrulla va veure com un motorista feia una maniobra antireglamentària per aturar-se posteriorment a la vorera d'un carrer, damunt d'un gual.

Quan els policies es van apropar al motorista per indicar-li que havia realitzat una infracció de trànsit, els agents van veure com el noi -que no s'havia adonat de la presència policial- es treia el casc i del seu interior agafava un paquet, una paperina, que se la guardava a la butxaca dels pantalons.

Davant d'aquest comportament, els policies van decidir identificar-lo i van comprovar que la motocicleta estava a nom d'una altra persona i que ell no havia obtingut mai cap permís de conducció. Posteriorment, van comprovar que portava 240 euros repartits en petites fraccions dins d'una bossa i, a dins del casc, van localitzar un paquet amb deu paperines de cocaïna. A dins d'una de les butxaques dels pantalons van localitzar una altra paperina més. En total, els agents van comissar-li onze paperines que pesaven 8,2 grams. El detingut també portava tres telèfons mòbils.