L'Ajuntament de Sarrià ha decidit aprofitar la festa major per impulsar una iniciativa que combina competició i diversió entre els barris del poble, que ajudi a viure amb més intensitat la festa, pel que convida els veïns dels diferents barris, a distingir i representar el seu barri amb un color durant els dies de la festa major.

Els veïns poden representar el seu barri amb un mocador d'un color determinat durant tots els actes de la festa i també en els actes competitius, lluint el seu mocador de color segons el barri Pla dels Vinyers (taronja), La Rasa (verd), Pla de l'Horta (vermell) Sarrià de Dalt, Pla dels Socs i Pla d'en Xunclà (grocs) i Sarrià de Baix (blaus), segons ha informat Ràdio Sarrià.

L'any passat es va fer la colla dels mocadors blaus i grocs i aquest any es proposa representar els cinc barris del poble en cinc colors i que els veïns s'agrupin. Qui guanyi sumarà punts i el primer classificat podrà aconseguir «El Còdol d'Honor», mentre que «l'Escombra de Bruc» quedarà en mans del barri amb menys puntuació.