SarriÓ impulsa una competiciˇ de colors entre els diferents barris

26.08.2015 | 06:30

L'Ajuntament de SarriÓ ha decidit aprofitar la festa major per impulsar una iniciativa que combina competiciˇ i diversiˇ entre els barris del poble, que ajudi a viure amb mÚs intensitat la festa, pel que convida els ve´ns dels diferents barris, a distingir i representar el seu barri amb un color durant els dies de la festa major.
Els ve´ns poden representar el seu barri amb un mocador d'un color determinat durant tots els actes de la festa i tambÚ en els actes competitius, lluint el seu mocador de color segons el barri Pla dels Vinyers (taronja), La Rasa (verd), Pla de l'Horta (vermell) SarriÓ de Dalt, Pla dels Socs i Pla d'en XunclÓ (grocs) i SarriÓ de Baix (blaus), segons ha informat RÓdio SarriÓ.
L'any passat es va fer la colla dels mocadors blaus i grocs i aquest any es proposa representar els cinc barris del poble en cinc colors i que els ve´ns s'agrupin. Qui guanyi sumarÓ punts i el primer classificat podrÓ aconseguir źEl C˛dol d'Honor╗, mentre que źl'Escombra de Bruc╗ quedarÓ en mans del barri amb menys puntuaciˇ.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema