El Partit Socialista de Girona va nomenar el passat 4 d'agost, els dos assessors de confiança que tenia pendents des de l'aprovació del cartipàs municipal durant el ple celebrat el passat 29 de juny.

Segons va publicar ahir el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) es tracta de Cristina López González i Ana Rodríguez Acosta. López, que ha estat nomenada en categoria de grau mitjà, exercirà el càrrec de tècnica administrativa, amb una dedicació de 37,5 hores setmanals per la qual rebrà una retribució íntegra mensual de gairebé 1.800 euros (1.799,78 €), a efecte del dia 31 de juliol de 2015. En aquesta categoria també s'hi troben: Sònia Cebrian (CiU), Carles Ferreira (ERC-MES) i Biel de Montserrat (CUP - Crida per Girona).

Per la seva banda, Rodríguez serà assessora de categoria auxiliar administratiuva, feina a la qual dedicarà 37,5 hores i per la qual ingressarà mensualment 1.305,27 euros, amb efecte també del dia 31 de juliol. En aquesta categoria s'hi inclouen també: Daniel Planas (CiU), Dolors Martin (ERC) i Maite Carpintero (PP).