La CUP-Crida Constituent organitzarà quatre actes per a la Diada de l'11 de setembre a la ciutat de Girona. Amb el lema «Governem-nos» i amb el suport d'altres organitzacions independentistes i rupturistes, la CUP farà el seu acte central la mateixa Diada a dos quarts d'onze del matí a la plaça Mercadal. L'acte, que oferirà un esmorzar popular i serà presentat per l'exregidor de la CUP Jordi Navarro, tindrà les intervencions de Benet Salellas, cap de llista de la CUP de Girona a les eleccions del 27S, i Gabriela Serra, històrica activista pels drets socials i número 4 de la mateixa llista per Barcelona. L'acte és coorganitzat amb la recent constituïda Assemblea de Joves del Gironès.

Seguint la tradició de l'esquerra independentista, la CUP ha preparat també altres actes per a aquests dies. Així, el 9 de setembre, a dos quarts de 8 del vespre, l'organització independentista ha convocat una taula rodona a la plaça del Barco de Santa Eugènia amb el títol «Des dels barris construïm la independència per canviar-ho tot». L'endemà, hi haurà l'inici de la campanya electoral amb una acció a la Gran Via Jaume I.

El tret de sortida dels actes de l'11 de setembre serà la tradicional pujada al castell de Sant Miquel per hisar-hi l'estelada. Aquesta caminada es farà el 6 setembre, conjuntament amb l'esquerra independentista de Celrà i Bordils, i el punt de trobada serà davant del Cul de la Lleona, a dos quarts de nou del matí.