L'Ajuntament de Girona ha obert la convocatòria per atorgar sis beques d'ajudes d'allotjament en residències d'estudiants de Girona i de Barcelona gestionades per Siresa Campus. En concret, s'ofereixen dues beques del 100% per a l'allotjament a la residència de Girona, dues beques del 100% per a l'allotjament a la residència que l'empresa té a Barcelona (a Lesseps) i dues beques del 50% per a l'allotjament en aquesta mateixa residència de la capital catalana.

Arran de la transmissió de la concessió per a l'explotació de la residència d'estudiants de Girona de Siresa Gironina a Siresa Campus, aprovada en el ple del febrer passat, l'empresa Siresa va millorar el conveni establert fins al moment i va afegir al pagament del cànon anual un cànon en espècie consistent en aquestes sis beques, que es portarà a terme fins que s'acabi la concessió. L'Ajuntament de Girona s'encarregarà de la gestió i l'adjudicació d'aquestes ajudes.

Les beques, que són per al curs 2015-2016, consisteixen en l'allotjament en habitacions dobles de la residència, en les condicions generals en què es contracten normalment i en queden excloses les despeses per consums d'aigua, gas i electricitat i els serveis opcionals.

El termini per a la presentació de les sol·licituds finalitzarà el 15 de setembre.