Un veí de Girona de 44 anys va morir ahir a la tarda en un accident de trànsit després de xocar amb la seva motocicleta contra un camió a l'encreuament de la C-255 que dóna accés a la Pedrera d'en Rubau. L'home va quedar estès al mig de la carretera després que el tràiler li passés pel damunt. Posteriorment els efectius d'emergències que s'hi van desplaçar van estar fent-li les maniobres de reanimació. Inicialment se'l van emportar en estat crític en una ambulància del SEM però va morir de camí a l'hospital Trueta.

L'accident mortal es va produir quan passaven pocs minuts de dos quarts de tres de la tarda. La motocicleta, de la marca Suzuki, estava circulant en direcció cap a Campdorà quan tot d'una es va trobar un camió de cara que girava cap a l'esquerra per anar cap a la Pedrera.

L'home va morir malgrat l'intent dels serveis d'emergències per salvar-lo. El veí de Girona, R.P B, tenia 44 anys. Al lloc dels fets hi havia Bombers, SEM, Mossos i Policia Municipal.

Aquest és el segon accident mortal en quatre dies en terme municipal de Girona després que es produís un xoc de tres turismes a la variant de Girona. En el sinistre viari va perdre la vida un veí de Llívia, de 48 anys.