La UdG condiciona l'aparcament de la zona del Rectorat

10.08.2015 | 06:30
La UdG condiciona l'aparcament de la zona del Rectorat

Aprofitant el període de vacances estivals d'alumnes i professors, la Universitat de Girona (UdG) està aprofitant per fer obres de millores a l'aparcament ubicat a la zona del Rectorat, al Barri Vell. Mentre que l'accés per la plaça de Sant Domènec es troba en correctes condicions, el de la part del darrere necessitava un arranjament per millorar-ne l'accessibilitat. Per aquest motiu, la UdG va iniciar fa uns dies unes obres de condicionament del paviment perquè la zona pugui ser més practicable per als vehicles i faciliti també l'accés a la capella del Roser, on es realitzen algunes reunions i congressos en petit format. Les obres d'arranjament compten amb un pressupost de més de 35.500 euros.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema