El Servei Municipal d'Esports de l'Ajuntament de Girona va presentar divendres, a la seva pàgina web, el programa d'activitats fisicoesportives i aquàtiques previstes de cara a la temporada l'hivern del pròxim curs 2015-2016.

Pel que fa a l'àmbit fisicoesportiu es podran trobar activitats per a infants i joves (l'escola de tenis i de new dance) per a adults i gent gran (esquena sana, activitats fisicoterapèutiques i ioga), adults (activitat física de manteniment, escola de tenis, pilates, manteniment training i aerot) i per a la gent gran (gimnàstica dolça i activitat física de manteniment).

Amb relació a les activitats aquàtiques s'han plantejat per a dones embarassades (activitat aquàtica de prepart i per a nadons), infants (familiarització, iniciació i perfeccionament del medi aquàtic), joves (escola aquàtica), adults (clínic de natació, aquafitness, aqua tabata, aquadance i activitat aquàtica terapèutica), gent gran (hidrogimnàstica i curs d'iniciació) i per a gent amb necessitats especials (activitat aquàtica mobilitzada i natació adaptada).

Període d'inscripció

Aquesta oferta d'activitats esportives es durà a terme en els pavellons i les piscines municipals de: Palau i de Sta. Eugènia-Can Gibert del Pla, a la zona esportiva de la Devesa, al centre cívic Barri Vell, Espai Marfà, en diversos centres escolars de la ciutat i en el CREC de Sant Daniel i Germans Sàbat-Taialà.

Les inscripcions es podran fer del 24 d'agost al 7 de setembre (ambdós inclosos) a la pàgina web girona.cat/esports.