Els fans de Joc de trons podran lluir al seu canell una polsera inspirada en la sèrie gràcies al joier i dissenyador Jordi Rosich.

Seguidor de la sèrie, aquest joier afincat a Girona des de fa tres anys -hi va arribar per associar-se amb Albert Jorquera , de la Joieria Fortià- va pensar en dissenyar un producte per als fans i que fos a un preu assequible.

Va trobar la inspiració en un dels dracs que apareixen a Joc de trons i va decidir dissenyar un cap, que s'acabarà fent en plata en una polsera de pell que recorda les escates del mateix drac.

Per poder realitzar aquest projecte ha usat una innovadora tecnologia. El cap del drac s'ha fet a partir d'un software de disseny tridimensional que permet un elevat nivell de detall. Un cop acabat elabora un motllo en resina que imprimeix en una impressora 3D.

Aquest cap de setmana tenia previst fer la fosa dels primers caps de drac en plata i la setmana vinent tindrà les primeres polseres enllestides.

La seva intenció és posar-les a la venda a partir del setembre, coincidint amb el rodatge de la sèrie a la ciutat de Girona. El fet de disposar d'un taller propi els permetrà anar elaborant noves polseres en funció de la demanda que hi hagi.

Acostumat a fer peces a mida de metalls preciosos i brillants per a compradors d'alt poder adquisitiu, en aquesta ocasió ha optat per fer una polsera econòmica, en plata i pell, "per arribar al màxim de públic possible". En aquest sentit, no descarta comercialitzar-les fora de Girona en altres ciutats on hi hagi rodatges previstos de Joc de trons.

Jordi Rosich va estudiar disseny de joieria a l'associació professional de joiers a Catalunya i es va graduar de la Universitat de Barcelona en els estudis de gemmologia i especialització diamant. Els seus dissenys es comercialitzen amb la marca Roosik & Co.